Digipööre jääb maal kinni võimaluste kännu taha

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa digipöörde kogemuspäeval olid vestlushoos Häädemeeste keskkooli õpetaja Kaire Laine ja Pärnu Vanalinna põhikooli direktor, digipöörde entusiast Pille Tahker.
Pärnumaa digipöörde kogemuspäeval olid vestlushoos Häädemeeste keskkooli õpetaja Kaire Laine ja Pärnu Vanalinna põhikooli direktor, digipöörde entusiast Pille Tahker. Foto: Mailiis Ollino

Koolis ei ole IT-spetsialiste, noori õpetajaid napib, õpilased ei saa kasutada wifit, digitunde on võimalik anda ainult arvutiklassis – need on näited Pärnumaa digipöörde kogemuspäeva esitlustest, mis kõlasid eile maavalitsuse saalis.

Maapiirkonna viie gümnaasiumi ja viie põhikooli esitlusi alustasid Häädemeeste keskkooli digipöörde meeskonda kuuluvad õpetajad Kaire Laine, Aira Rahu ja Ülle Valgi, kes nentisid, et kui kolleegid Pärnu Vanalinna põhikoolist tegid neile ettepaneku osaleda juhtprojektis, tekkis esmalt küsimus: kuidas me hakkama saame?

“Nüüd on meil digivahetunnid ja peame digipäevikut, oleme jaganud kogemusi Metsapoole koolis ja aprilli lõpus plaanime teha lastevanematele digiõhtu,” rääkis Laine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles