Kohtunik kinkis Kaljule võidu?

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik Grigori Ošomkov nägi, et Magnus Villota mängis karistusalas käega, andis Villotale hoiatuskaardi ja määras Nõmme Kalju kasuks penalti.
Kohtunik Grigori Ošomkov nägi, et Magnus Villota mängis karistusalas käega, andis Villotale hoiatuskaardi ja määras Nõmme Kalju kasuks penalti. Foto: Tanel Pihelgas

Teisipäevane jalgpalli meistriliiga mäng Pärnu linnameeskonna ja Nõmme Kalju vahel kujunes nii emotsionaalseks, et rebenesid mängijate särgid ja kohtunik jagas kokku seitse hoiatuskaarti. Ometi oli Kalju see, kes noppis napi 1:0 võidu.

Mäng Mai kunstmuruväljakul kulmineerus 59. minutil, kui Kalju teenis nurgalöögi. Pall põrkas pärnakate karistusalas maha ja tabas siis Magnus Villotat. Kohtunik Grigori Ošomkov nägi, justkui tabanuks pall Pärnu kaitsja kätt, ja määras 11 meetri karistuslöögi, mille realiseeris Andrei Sidorenkov.

Seni oli mäng olnud väga võitluslik. Kuigi pärnakailgi oli võimalusi, surus pigem Nõmme meeskond ja väravasuul tegi linnameeskonna väravavaht Hendrik Vainu mitu head tõrjet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles