Väljarändaja lapsed õppisid Eesti kooli tundma

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Meile meeldib väga-väga Eestis käia ning äkki tuleme ühel päeval Eestisse tagasi. Kas laste nahavärv võib saada takistuseks?” mõtiskles Katre Põder. Tema lapsed proovisid koolivaheajal, kuidas on õppida Sauga koolis.
“Meile meeldib väga-väga Eestis käia ning äkki tuleme ühel päeval Eestisse tagasi. Kas laste nahavärv võib saada takistuseks?” mõtiskles Katre Põder. Tema lapsed proovisid koolivaheajal, kuidas on õppida Sauga koolis. Foto: Mailiis Ollino

Sauga kooli tundides osales esmaspäeval kaks väikest Londonis elavat Eesti kodakondsusega tumedanahalist õppurit, kelle eestlannast ema on võtnud sihiks lastele korralik eesti keel selgeks õpetada.

Nemad on õpilasvahetuses esimesed. Suvel tehakse Jõekääru kämpingus algust rahvusvahelise õpilaslaagriga, kuhu kogunevad peale Sauga kooli õpilaste Londoni ja Dublini eesti koolide õppurid, et suheldes oma keeleoskust treenida ja lõbusalt aega veeta.

Keeleoskust parandama

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles