Endla teater tegi teatavaks oma publiku lemmikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva õhtul andis linnapea Romek Kosenkranius Endla teatri publiku lemmikutele üle 500eurose preemia ja aukirja.

Endla kommunikatsioonijuhi Hedi-Liis Toome teatel valis publik tänavu oma lemmiklavastuseks Ingomar Vihmari töö “Tramm nimega Iha“. Lemmikmeesnäitlejaks osutus Ago Anderson ja -naisnäitlejaks Kadri Adamson.

Endla publiku lemmiku hääletusel osales 926 inimest, kes said oma soosikud valida kümne lavastuse hulgast, mis esietendusid 2015. aasta märtsist 2016. aasta märtsini. 

2015. aasta oktoobris lavale toodud „Tramm nimega Iha“ on Vihmari esimene lavastus Endla loomingulise juhina. 

Anderson, kes töötab Endlas 1994. aastast, valisid vaatajad oma lemmikuks rollide eest lavastustes „Valged heteromehed“, „Tramm nimega Iha“ ja „Midagi tõelist“. 

2014. aastast Endlas töötava Kadri Adamsoni tunnustus tuli osatäitmiste eest lavastustes „Olga, Irina ja mina“, „45 339 km² raba“ ja „Midagi tõelist“. 

Kõigi hääletanute vahel loositi välja kutse kahele kõigile järgmise hooaja esietendustele ja viis kutset kahele vabalt valitud Endla etendusele. 

Võitjatega võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles