Paikuse põhikoolis prangliti võistu

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa pranglijate superfinaal toimus Paikusel.
Pärnumaa pranglijate superfinaal toimus Paikusel. Foto: Liina Kivisto

Paikuse põhikoolis Pärnumaa pranglimise superfinaalis selgusid Pärnu linna ja maakonna parimad peastarvutajad. Kõige tublimaid tulemusi näitasid Pärnu Mai kooli, Surju põhikooli ja Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpilased.

Sirgujate ehk 1.–3. klassi õpilaste arvestuses moodustasid esikolmiku Mai kooli õpilased. Esimeseks tuli Laura Viikberg (3.a), teiseks tema klassiõde Liisbet Sepp ja kolmandaks Rondo Mikko (2.a).

Sirgujate vanuseastme parim 1. klassi õpilane oli Rico Kalde Kilingi-Nõmmest.

Oskajate võistlusklassi (4.–6. klass) mõõduvõtmises tuli esikohale Birthe Lall Surju kooli 5. klassist, teiseks Triinu Kirschbaum Kilingi-Nõmmest (4.a) ja kolmandaks Oskar Kuningas Mai koolist (4.a).

Neidude võistlusklassi (7.–12. klass) parim oli Helene Loorents Kilingi-Nõmmest (7.a), talle järgnesid Kätlin Kits Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumist (8.b) ja Mirjam Kits Mai koolist (7.c).

Sama vanuseastme noormeeste võistlusklassi pani kinni Chris Kruusimägi Surju kooli 9. klassist.

Teisele kohale pranglis end Kilingi-Nõmme gümnaasiumi abiturient Eke Toming ja kolmanda koha saavutas Surju kooli kaheksandik Kristo Saaliste.

Täiskasvanute võistlusel panid oma arvutamisoskuse proovile õpetajad.

Võitis Piret Rõigas Sütevakast, teiseks tuli Metsapoole põhikooli õpetaja Elsa Kivaste ja kolmas oli Mai kooli õpetaja Reet Juurikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles