Karel Tölp: Nõuame tõepoolest toimivat riigireformi (1)

Karel Tölp
, Tahkuranna vallavanem
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Lotte elutseb tulevikus Tahkuranna vallas, Suur-Pärnus või Põhja-Liivimaal, selle üle vaidlus käib.
Kas Lotte elutseb tulevikus Tahkuranna vallas, Suur-Pärnus või Põhja-Liivimaal, selle üle vaidlus käib. Foto: Urmas Luik

Pärnu abilinnapea Meelis Kukk kirjutas hiljuti artikli Pärnu Postimehes tõest ja õigusest. Artikli ajend tuli Tahkuranna valla ajalehes ilmunud artiklist. Kui suurem osa Kuke artiklist kujutas endast üldisemat teoreetilist juttu, siis ühes osas tsiteeris ta minu kirjutatut.

Kas abilinnapeast Pärnumaa omavalitsuste liidu üldkogu ehk maakonna omavalitsuste koostöökogu esimees peaks sekkuma selliselt teiste omavalitsuste asjadesse, on iseküsimus.

Olulisem mure on hoopis see, et valla ajalehe Oma Leht märtsikuu numbris ilmunud artikli põhisõnumist ei ole õigesti aru saadud, kuid abilinnapea jõuab oma kirjutises minu artiklist tsiteeritud lõigus sisuliselt ikkagi minuga samale järeldusele, kuid lihtsalt teiste sõnadega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles