Horvatia Open oli proovimise koht

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Geir Suursild.
Geir Suursild. Foto: Fred Killing

Horvaatia pealinnas Zagrebis tavakohaselt võistlushooaega alustanud Eesti paremad sõudjad kontrollisid rivaalidega võrreldes eelkõige oma talvise töö vilju, aga võitsid ka rea medaleid, sealjuures kuldseid.

Nii võib end nüüd Horvaatia U23 klassi ühepaadimeistriks pidada 2012. aasta kahepaadi Euroopa noortemeister Geir Suursild. Tõsi, teisel päeval meeste klassis tal enam nii hästi ei läinud, aga kuna Sten-Erik Anderson tõmbas end hõbedale, Eesti ikkagi medalita ei jäänud.

“Esimesel päeval sõitis Geir tõusva tempoga ja see õigustas, tuli võit tugeva türklase ja Horvaatia tuntud sõudelinna Bledi sportlase ees. Pärnakaid oli U23 üheste A-finaalis veel, Marko Laius lõpetas neljanda ja Johan Poolak viiendana. Meeste klassis kasutas Suursild äkilisema alguse taktikat, tõmbas end veidi kinni ja kuigi lõpus suutis taas kiirendada, oli juba hilja,” kommenteeris treener Matti Killing aastaga tublisti arenenud Suursilla sõite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles