Kodutütred ja noorkotkad trotsisid raskusi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kodutütarde ja noorkotkaste moodustatud 21 võistkonda ei andnud linnulennult ligikaudu 30kilomeetrisel võistlusmatkal “Kivid ja kännud” alla ja kõik võistlejad jõudsid raskusi trotsides finišisse.

Kodutütardest võitis matkamängu võistkond, kuhu kuulusid Merilyn Pähkel, Kaia-Liis Peks, Ave Eisenschmidt ja Marleen Lippmaa. Noorkotkaste heitluse parimad olid Kevin Kalda, Rasmus Rand, Keimo Reimets ja Andry Groskopf. Nooremas vanuseastmes olid kõige uljamad matkasellid Kristo-Joosep Peterson, Kaarel Martin Seling, Klaus Oad ja Karl-Kristohver Klaassepp.

Kodutütarde Pärnumaa ringkonnavanema Kristi Kivisaare sõnutsi oli kuuendat korda toimunud võistlusmängu rada senistest raskem ja on imetlusväärne, et ükski neljaliikmeline võistkond vaatamata väsimusele alla ei andnud ja kõik 55kilomeetriseks kujunenud raja lõpuni läbi tegid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles