Sillametsa peretalu avas alevikus taimeaia

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõstamaal läksid Sillametsa taimeaia avamisel kaubaks värvikad võõrasemad, soovitusi annab (paremal) talu perepoeg Jürgen Rand, kes on taimeaia peremees ja vastutav isik.
Tõstamaal läksid Sillametsa taimeaia avamisel kaubaks värvikad võõrasemad, soovitusi annab (paremal) talu perepoeg Jürgen Rand, kes on taimeaia peremees ja vastutav isik. Foto: Toomas Mitt

Sillametsa talu tegi ettevõtet laiendades kingituse Tõstamaa alevikule, avades seal taimeaia, mis on peretalu oma investeering.

“Mõte teha taimeaed või aianduskeskus vallakeskusesse tekkis ennekõike rahva nõudmisel ja soovist alevit kaunimaks ja atraktiivsemaks muuta,” ütles Sillametsa talu perenaine Milvi Rand.

Taimeaia tarvis ostis Sillametsa talu vallakeskuses krundi Varbla maantee 14, mis oli olnud aastaid aleviku keskel müügis, seisis räämas ja hoolitsemata. Aiaala on veidi üle 400 ruutmeetri suur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles