Pärnus ei hakata linnaturgu ehitama

Teet Roosaar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval kogunev Pärnu linnavolikogu ei hakka arutama linna raha eest ehitatava uue turuhoone asukohti ja maksumust, linnapea Romek Kosenkranius vastab arupärimisele ja informeerib rahvaesindajaid arengutest Vanal turul.

Märtsi keskel tuli Pärnus võimuliitu kuuluva Isamaa ja Res Publica Liidu (IRLi) linnavolikogu fraktsioon välja ettepanekuga arutada järgmisel volikogu istungil linnaturu võimalikku asukohta, selleks vajalikke planeeringuid, investeeringuid ja ehitamise ajakava. Volikogu päevakorda munitsipaalturu rajamiseks ettevalmistuste tegemine siiski ei jõudnud, sest linnavalitsus on maksumaksjate raha eest eraettevõtetega konkureerimise vastu.

“Asjad on selgemaks saanud. Soovi linnavalitsusele ülesannet anda enam pole. Arutasime koalitsiooni üldkoosolekul teemat ja otsustasime piirduda linnapea infoga,” ütles IRLi Suur-Pärnu ühisosakonna esimees, Pärnu abilinnapea Meelis Kukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles