Natalie Pajo jõudis 100 eluaastani elurõõmu toel

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lähedaste ja Tammiste hooldekodu töötajatega oma 100. sünnipäeva tähistanud Nataliele teeb heameelt, kui tema ümber on rõõmsad inimesed.
Lähedaste ja Tammiste hooldekodu töötajatega oma 100. sünnipäeva tähistanud Nataliele teeb heameelt, kui tema ümber on rõõmsad inimesed. Foto: Mailiis Ollino

Tammiste hooldekodu Pariisi maja südamlikus õhkkonnas sõid pidulised eile torti ja kõlistasid klaase, sest Natalie Pajo tähistas ühes kümmekonna lähedasega oma 100. sünnipäeva.

“Rügamise pealt,” kirjeldas Natalie tähelepanuväärse eani jõudmise kulgu. “Nii palju, kui jõudu on olnud, olen päevad otsa tööd teinud.”

Noorena käis Natalie karjas ja tegi ohtralt põllutöid. Naasnud Siberist, ehitas ta Järvamaal teid. “Vaata et poolte sealsete teede ehitusel on tema olnud osaline,” märkis juubilari lapselaps Aire Lilleleht. Veel on Natalie rassinud näiteks metsakombinaadis. Pideva töötamise kõrvalt on sünnipäevalaps leidnud aega, et tegelda meelishobi – käsitööga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles