Liikumisrõõm puges koolieelikute põue

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linna koolieelikute spordipäev „Liikumisrõõm kõigi laste põue”.
Pärnu linna koolieelikute spordipäev „Liikumisrõõm kõigi laste põue”. Foto: Erakogu

Sügisel kooliteed alustavad lapsed kogunesid üleeile spordihalli Pärnu linna koolieelikute spordipäevale „Liikumisrõõm kõigi laste põue”.

Lasteaedade liikumisõpetajate korraldatud spordipeo juhatasid sisse Sipsik ja Pipi, kes lastega koos marssisid ja võimlesid.

„Üllatusena esitasid võimlemisõpetajad lastele liikumiskava sahistajate ja lippudega,“ ütles Pöialpoisi lasteaia liikumisõpetaja Katrin Vaiksalu.

Liikumisõpetajad olid lastele selgeks õpetanud põnevad teatevõistlused, kus koos sõbraga sai joosta, läbi rõnga pugeda, liivakotti kepiga lükata ja lendaval taldrikul tennisepalli kanda. Vaiksalu ütlust mööda jagus pinget, võistluslusti ja kaasaelamist kõigile. Spordipäev lõppes meeleoluka diskoga.

Pärnu linnavalitsuse poolt oli 450 tublile osalejale šokolaadimedal ja lasteaiale pall, diplom ning karikas. Ettevõtmisele aitasid kaasa veel Pärnu koolispordiliit ja spordihalli kollektiiv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles