Tuntud toidublogijad pistsid hoidistamisnipid raamatusse

Anu Villmann
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoidistamisretseptidega raamatu välja andnud Andra Kalda ja Ragne Värk ütlevad, et hoidistamisega ei maksa oodata sügiseni, vaid sellega võiks kevadel algust teha.
Hoidistamisretseptidega raamatu välja andnud Andra Kalda ja Ragne Värk ütlevad, et hoidistamisega ei maksa oodata sügiseni, vaid sellega võiks kevadel algust teha. Foto: Päivi Palts

Pärnu toidublogijate Andra Kalda ja Ragne Värgi sulest ilmus nutikatest nippidest pakatav “Hoidistaja salaraamat” alapeakirjaga “Häid maitsed kogu aastaks”.

Mitu retseptiraamatut kirjutanud Andra ja Ragne ei vaja kokkamishuvilistele enam ammu tutvustamist ja kes oskuslike naiste tegemistel silma peal hoidnud, teab, et hoidisteraamat pole neil esimene ühine üllitis.

Kahasse koostasid Ragne ja Andra kokaraamatu paari aasta eestki, kui trükist tuli menuk “Retseptisahtel käsitöökapis”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles