Võistluse võitja: Tunded on rohkem kui ülevoolavad

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast seiklusrohket nädalat Pariisi jõudnud Siim Silver Salumaa (vasakult), Georg Tulver ja Kaspar Rätsep tõdesid päev pärast võistluse lõppu, et neile pole siiani kohale jõudnud, millega nad hakkama said.
Pärast seiklusrohket nädalat Pariisi jõudnud Siim Silver Salumaa (vasakult), Georg Tulver ja Kaspar Rätsep tõdesid päev pärast võistluse lõppu, et neile pole siiani kohale jõudnud, millega nad hakkama said. Foto: Georg Tulver

Kolm Tallinna tehnikaülikooli (TTÜ) tudengit, nende hulgas Pärnumaa noormehed Kaspar Rätsep ja Georg Tulver, saavutasid Red Bulli korraldatud rännuvõistlusel “Can you make it?” 165 võistkonna hulgas esikoha.

“Pole veel kohale jõudnud, millega hakkama saime,” sõnas Rätsep päev pärast võistluse lõppu. “Tunded on rohkem kui ülevoolavad, samal ajal oleme omadega täitsa läbi – nii füüsiliselt kui vaimselt.”

Rätsep ja Tulver osalesid ühes koolikaaslase Siim Silver Salumaaga energiajoogitootja Red Bulli korraldataval võistlusel “Can you make it?”, kus nende eesmärk oli rännata Barcelonast nädalaga Pariisi. Retke ajal ei tohtinud nad kasutada raha, telefoni ega internetti. Valuutana olid lubatud vaid Red Bulli purgid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles