Ringrajal tuleb aasta esimene võidusõit

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Auto24ringi nime kandva Audru ringraja selle aasta esimesel suuremal võistlusel kihutavad pühapäeval Sekk Autokaupade auhindadele krossikardid, superkrossiautod, ajaloolised vormelid ja lõunanaabrite Žigulid ning Volgad.

Võistluste peakorraldaja, tehnikaspordiklubi Erki Sport president Eiki Eriste rääkis, et Volgad ja 1300 ning 1600 ccm mootoriga varustatud Žigulid sõidavad ajalooliste autode Läti meistrivõistluste arvestuses, vormel Eastern ja vormel Mondial klassi autod kihutavad Historic Eesti lahtistel karikavõistlustel ning kuue masinaklassi sõiduautod jahivad superkrossi sarja viienda etapi punkte.

Võistlus ringrajal algab treening- ja kvalifikatsioonisõitudega, esimese võistlussõidu start antakse pool tundi enne keskpäeva. Kõigil masinaklassidel on kavas kaks sõitu, paremus selgitatakse kohapunktide summeerimisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles