Klubi rõõmustas koole kena kingitusega

Anu Villmann
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Ülejõe põhikooli raamatukogu juhataja Kadri Haavandi sõnul ei ole laste lugemisharjumus kuhugi kadunud ning raamatuid laenutatakse hea meelega.
Pärnu Ülejõe põhikooli raamatukogu juhataja Kadri Haavandi sõnul ei ole laste lugemisharjumus kuhugi kadunud ning raamatuid laenutatakse hea meelega. Foto: Mailiis Ollino

LC Pärnu Livonia liikmed andsid eile Pärnu keskraamatukogus kooliraamatukogudele üle raamatud, mis klubi ostis heategevusmüükidel teenitud raha eest.

LC Livonia teine asepresident Krista Visas ütles, et klubi seadis eesmärgi kinkida igale kooliraamatukogule kümmekond ilukirjandusteost ja enamik koole nii palju raamatuid saigi.

Pärnu Kuninga, Mai, Raeküla, Rääma, Tammsaare, Vanalinna ja Ülejõe põhikooli, Koidula, Sütevaka, ühis- ja täiskasvanute gümnaasiumi raamatukogu said ise valida, milliseid raamatuid nad heategijailt saada tahaksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles