Mürakarukoolis tehakse tuulepilli

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seekord leiavad väikesed pildihuvilised raamatukorvist ka Aino Perviku kirjutatud ja Catherine Zaripi joonistatud loo Sinivandist ja tema naljakast õhtujutust.
Seekord leiavad väikesed pildihuvilised raamatukorvist ka Aino Perviku kirjutatud ja Catherine Zaripi joonistatud loo Sinivandist ja tema naljakast õhtujutust. Foto: Pärnu keskraamatukogu

Kolmapäeval, 27. aprillil kutsub mürakarukool kevadist tuulepilli tegema ja uusi mänge mängima. Keskraamatukogu suurde saali on oodatud kõik 1,5–4 aasta vanused pisipõnnid ja nende vanemad.

Koos õpetaja Katrin Hildunen-Alvelaga laotakse põrandale värvilisi mustreid, harjutatakse käemänge, mängitakse peitust ja rullitakse lahti sinine taevakangas. Pillidega tehakse rütmimuusikat ja patjadel istudes uudistatakse uusi lasteraamatuid.

Seekord leiavad väikesed pildihuvilised raamatukorvist Aino Perviku kirjutatud ja Catherine Zaripi joonistatud loo Sinivandist ja tema naljakast õhtujutust.

Mürakarukoolis õppemaksu ei ole. Kaasa tasuks võtta vaid vahetusjalatsid. Koolitükid võetakse ette kell 11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles