Liiklusekspert: naastrehvide väljavahetamisega ei tasu venitada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki naastrehvidega võib sõita aprilli lõpuni, ei nõua teeolud maanteeameti liikluseksperdi hinnangul nende kasutamist. Foto on illustreeriv.
Ehkki naastrehvidega võib sõita aprilli lõpuni, ei nõua teeolud maanteeameti liikluseksperdi hinnangul nende kasutamist. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Ehkki naastrehvidega võib sõita aprilli lõpuni, ei nõua teeolud maanteeameti liikluseksperdi hinnangul nende kasutamist.

"Ma ei näe põhjust venitada naastrehvide väljavahetamisega," tunnistas maanteeameti liiklusohutuse osakonna ekspert Villu Vane. Ta meenutas, et ametlikult on naastrehvid keelatud alates 1. maist.

Vane on varem öelnud, et eraldi korraldust rehvide vahetuseks ei anta, selle otsuse teeb iga juht ise oma igapäevase teekonna põhjal. "Rehvivahetuse täpne aeg sõltub eelkõige sellest, kui palju ja millistel teedel sõidetakse. Siin ei ole ühest vastust ja maanteeamet täpset kuupäeva ette ei kirjuta," selgitas Vane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles