Lõppes Pärnumaa esimene lauatennisesari

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Vint-90 ja Pärnu-Jaagupi lauatenniseklubide ühiskorraldusel sai teoks Pärnumaa esimene kaheksaetapiline lauatennisesari. Kahe klubi sünergia tõi turniiridele arvukalt (75–120) mängijat, kurta ei saanud taseme ülegi.

Viimasel turniiril Paikuse spordihoones tuli esimeseks Eesti edetabeli neljas mees Aleksander Lušin, kes alistas finaalis 4:1 Sergei Danilovi. Eesti kolmas mees, Pärnus enamiku turniiridest võitnud Aleksei Nikonorov (kõik kolm kuuluvad Maardu klubisse) sai seekord pronksi. Parima pärnakana oli kuues Antti Luigemaa, edukaim naismängija Liisi Koit (Pärnu-Jaagupi LTK) sai üheksanda koha.

Sarja, millele panid atraktiivsed peaauhinnad välja Digistep ja Skamet, võitis kokkuvõttes Nikonorov, kellele järgnesid Danilov ja Pärnus õppiv-harjutav Haapsalu noormees Aaro Õismets. Naiste arvestuses kuulus peaauhind Liisi Koidule Eesti koondislase Kätlin Lati ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles