Seeniorlaul üllatab rekordiga

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal jagasid Seeniorlaulu vanema kategooria võitu Tamara Markelova (vasakul) ja Leonhard Kelle ning 50-65aastaste lauljate kategooria võidu pälvis Svetlana Jefimova.
Eelmisel aastal jagasid Seeniorlaulu vanema kategooria võitu Tamara Markelova (vasakul) ja Leonhard Kelle ning 50-65aastaste lauljate kategooria võidu pälvis Svetlana Jefimova. Foto: Ants Liigus

Homme Pärnu kontserdimajas toimuvast kümnendast Seeniorlaulu konkursist soovis tänavu osa võtta rekordarv eakaid lauluharrastajaid, kellest vanim lavale astuja on 87aastane.

Ürituse korraldaja Toomas Kuter rääkis, et kui tavaliselt on esimesse vooru oma salvestised saatnud keskeltläbi poolsada inimest, siis sel kevadel kasutas seda võimalust üllatuslikult 86 soovijat. Nende seast valiti 30 solisti, kes pääsesid homme kontserdimajas korraldatavasse teise vooru. Neist omakorda 15 laulavad kohe järgnevas finaaliski.

Üles astutakse kahes kategoorias: 50–65aastased ja vanemad. Osalejate vanus väärib seejuures imetlust: läbi aastate eakaim osaleja on olnud 89aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles