Õpilaskonkursil “Maailmariik Eesti” läks edukalt

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HITSA auhinnatud
HITSA auhinnatud Foto: Koidula kool

Tallinnas Kultuurikatlas autasustati HITSA õpilaskonkursi „Maailmariik Eesti“ võitjad ja tunnustuse pälvisid Koidula gümnaasiumi õpilasedki.

Digiloovtööde konkursile "Maailmariik Eesti" sai esitada töid kahes võistluskategoorias: lahe asi (animatsioon, videofilm, digitaalne õppematerjal või tikkimismasinaga loodud käsitööese) ja ProgeTiiger (arvutimäng, mobiili äpp, elektrooniline muusikapala või 3D-tehnoloogiaga loodud töö).

Kooli õppejuhi Ille Rohtlaane teatel pälvisid õpilaskonkursi "Maailmariik Eesti" 2015/2016 laheda asja kategoorias eripreemia Liis Juhalo ja Aneth Kond G1R1 klassist oma liitreaalsusega lõimitud tikkimistööga “Mis on kodu, kus on kodu”.  

ProgeTiigri kategoorias saavutasid teise koha Mike-Richard Koch, Karl Kodu, Egert Siigur ja Kevin Talts Koidula kooli G1R2 klassist 3D-tehnoloogiaga loodud tööga “Õpime Eestimaad”.

Õpilasi juhendas õpetaja Tiiu Leibur.

Õpilaskonkursile laekus 175 digiloovtööd ligemale 70 koolist üle Eesti, konkursil osales üle 500 õpilase vanuses 5–20 aastat. Konkursi finaali pääses pea 300 õpilast 117 tööga.

Konkursi eesmärk on anda õppijatele võimalus rakendada põnevaid uuenduslikke ideid ja arendada seeläbi tehnoloogiliste vahendite kasutamise oskust oma huvidest lähtuvalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles