Galerii: “Koidula vägilane” selgitas tugevamad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koidula gümnaasiumis leidis aset iga-aastane jõukatsumisvõistlus  “Koidula vägilane”, mida korraldab kooliraadio KGFM meeskond.

Võisteldi plate pinch’is, auto tõmbamises ja jalgratta ülevalhoidmises. „Kogu koolipere kuulis otseülekandena kooliraadio vahendusel reportaaži võistluspaigast ja sai rammumeestele ning -naistele kaasa elada,“ kirjeldas Koidula kooli õppejuht Ille Rohtlaan.

Poistest osutus võitjaks Taavi Valter Taveter G3Ast, teiseks võistles ennast Rain Harjus G1R2 klassist ja kolmanda koha pälvis Jorgen Toomast G2R2st.

Tüdrukutest oli tugevaim Anette Baum G2Ast, teiseks võistles ennast Kristel Gustavson G1Ast ja kolmanda koha sai Kristel Andresen G1A klassist.

Päeva lõpetas meeleolukas järelpidu, kus esines ansambel Wicked Buzz ja üles astus teisigi artiste.

“Koidula vägilase” võistlust on korraldatud alates 2004. aasta maikuus, traditsiooniliselt kooliraadio taaselustamise kuupäeval, milleks loetakse 3. maid – sel päeval läksid eetrisse esimesed proovisaated. Üritus jäljendab Rammumehe võistlust, kus peetakse eraldi arvestust noormeeste ja neidude klassis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles