Messil pakuti virtuaalseid emotsioone

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huvilisele pakuti võimalust astuda virtuaalsesse reaalsusse ja kuvada ennast ekraanil vahelduvas interjööris. “Püüame siin emotsiooni luua,” seletas LVMi Pärnu maakler Ingmar Saksing.
Huvilisele pakuti võimalust astuda virtuaalsesse reaalsusse ja kuvada ennast ekraanil vahelduvas interjööris. “Püüame siin emotsiooni luua,” seletas LVMi Pärnu maakler Ingmar Saksing. Foto: Silja Joon

Reedest pühapäevani Eesti Näituste messikeskuses toimunud sisustus-, kinnisvara- ja aiandusmessil Interjöör esindasid pärnakaid LVM Kinnisvara Pärnu maaklerid.

Kui paljud pealinna kinnisvarafirmad püüdsid huvilisi klantspaberil ostupakkumiste või soovitustega stiilis “kas praegu on parem aeg korterit osta või müüa”, siis LVMi messistrateegia oli erinev.

Huvilisele pakuti võimalust astuda virtuaalsesse reaalsusse ja kuvada ennast ekraanil vahelduvas interjööris. “Püüame siin emotsiooni luua,” seletas tasakaaluliikuril boksis ringi sõitnud maakler Ingmar Saksing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles