Statistikaamet tegi Pärnus ajalugu

Silvia Paluoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa erinumbri esitlusel sirvisid trükist maavalitsuse arengutalituse juhataja Urmas Kase (paremal) ja statistikaameti peaanalüütik Mihkel Servinski.
Pärnumaa erinumbri esitlusel sirvisid trükist maavalitsuse arengutalituse juhataja Urmas Kase (paremal) ja statistikaameti peaanalüütik Mihkel Servinski. Foto: Mailiis Ollino

Pärnumaa ettevõtjatest kolmandiku moodustavad põllu- ja metsamajanduse ning kalandusega tegelevad FIEd, ettevõtjad investeerivad 40 korda vähem võrreldes Eesti keskmisega.

Need ja teised tõsiasjad selguvad äsja ilmunud Eesti statistika kvartalikirja erinumbrist, mis on pühendatud Pärnu maakonnale.

“See on eriline päev, Eestis esmakordselt pühendatakse statistikaameti kvartalikiri ühele maakonnale,” ütles kogumiku esitlusel Pärnu maavanem Kalev Kaljuste ja avaldas lootust, et teised maakonnad võtavad meilt eeskuju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles