Kihnu külastaja kogub muljeid ja meenemünte

Silvia Paluoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suaru sadamas on Kihnu mere seltsi püstitatud suur illustreeritud Kihnu kaart ja teabetahvel ning romantilise rannatee puutetundliku ekraaniga infokiosk.
Suaru sadamas on Kihnu mere seltsi püstitatud suur illustreeritud Kihnu kaart ja teabetahvel ning romantilise rannatee puutetundliku ekraaniga infokiosk. Foto: Silvia Paluoja

“Kihnu selle suve märksõna on “ürituste rohkus”,” ütleb Kihnu abivallavanem Taivi Vesik, kelle töövaldkonda jäävad ettevõtlus ja turism.

Rohkete ürituste kõrval on palju uuendusi sel napilt 17ruutkilomeetrisel saarel, mis sõsar Manijaga kanti 2003. aastal UNESCO vaimse ja suulise pärandi nimekirja kui Kihnu kultuuriruum.

Uuendused hakkavad silma juba Suaru sadamas, mereväravas. Kiviparketist kõnnitee viib reisijaterminali ja sadamahoone naabruses avatakse suvehooajaks kohaliku toidu ja käsitöö turg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles