Jõhvi balletifestival toob Pärnusse balleti orelimängu saatel

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõhvi balletifestival toob Pärnusse nimeka Rootsi orelikunstniku Hans Davidssoni ja tema poegade Jonatan ja Gabriel Davidssoni ühise kava.
Jõhvi balletifestival toob Pärnusse nimeka Rootsi orelikunstniku Hans Davidssoni ja tema poegade Jonatan ja Gabriel Davidssoni ühise kava. Foto: Pärnu kontserdimaja

Sellel nädalal toimuv Jõhvi balletifestival toob laupäeval, 7. mail Pärnusse nimeka Rootsi orelikunstniku Hans Davidssoni ja tema poegade Jonatan ja Gabriel Davidssoni ühise kava.

Varem korduvalt Rootsi ja Taani linnade kirikutes ja kontserdisaalides publikumenu nautinud kavas põimuvad klassikaline orelimuusika, spetsiaalselt loodud koreograafiaga ballett ja meeleolukas luule. 

Kaasa teevad teisedki Eesti rahvusballeti tantsijad ja luulet loeb näitleja Katariina Unt. Pärnu kontserdimaja ainulaadsel orelil kuuleb Böhmi ja Pärdi muusikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles