Sõudjad lähevad ärritajaid otsima

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti sõudmise tänane lipulaev meeste paarisaeruneljane läheb Euroopa meistrivõistlustele uue Filippi paadi ja USAst tellitud uuetüübiliste Concept2 aerudega.
Eesti sõudmise tänane lipulaev meeste paarisaeruneljane läheb Euroopa meistrivõistlustele uue Filippi paadi ja USAst tellitud uuetüübiliste Concept2 aerudega. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kaks paaditäit Eesti paremaid sõudjaid lendab täna Saksamaale, sest Brandenburgis toimub hooaja esimene tiitliregatt, Euroopa meistrivõistlused.

Reedel pistavad Saksamaal aerud eelsõiduks vette mullusel EMil seitsmendaks jäänud, aga MMil pronksi ja olümpiakoha teeninud ja augustikuisteks Rio mängudeks valmistuvad Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä.

Teine Euroopa meistrivõistlustel startiv Eesti paat on veidi enam kui kahe nädala pärast Luzernis olümpia viimasel valikregatil pääset püüdev paarisaerukahene Oskar Kuzmin ja Sten-Erik Anderson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles