Raduga peab uue kodu avamispidu

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raduga vastses kodus leidub nii killuke Eestit fotopannool kui muid rahvuskultuure, Galina Ivanova näitab rahvarõivastes nukke.
Raduga vastses kodus leidub nii killuke Eestit fotopannool kui muid rahvuskultuure, Galina Ivanova näitab rahvarõivastes nukke. Foto: Mailiis Ollino

Pärnumaa vähemusrahvuste liit Raduga kolis uutesse ruumidesse Pärnus Rüütli 29 ja tähistab seda muutust homme avamispeoga.

Raduga on 11 aastat tagasi loodud katusorganisatsioon, mis koondab omakorda 13 rahvuskultuuriseltsi Pärnus, Sindis ja Haapsalus, nende hulgast leiab mitu slaavi ühingut, juudi, valgevene ja mongoolia seltsi.

Raduga eestvedaja Galina Ivanova jutu järgi on katusorganisatsiooni vaja näiteks projektide tarvis integratsiooni ja migratsiooni sihtasutusest Meie Inimesed (MISA) toetuse taotlemiseks. Samuti korraldab ühing üritusi ja kontserte, koos tähistatakse vene vastlapäeva ehk maslennitsa’t ja vene õigeusu jõule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles