Mürakarukoolis on kodused mängud

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnu keskraamatukogu

Kolmapäeval, 11. mail kutsub Mürakarukool mängima koduseid mänge. Pärnu keskraamatukogu suurde saali on oodatud kõik poolteise- kuni nelja-aastased põnnid ja nende vanemad.

Lauluviisid jutustavad seekord emast, isast, õest ja vennast, aga küllap lipsab käemängudesse ja liikumismustritesse loomi, pannkooke, tuulelohesid ja kaisuloomigi. Tehakse muusikat ja hüpatakse õhku, ollakse tasa ja hõigatakse valjusti. Mürakarukoolis ei ole keegi liiga suur ega väike, lustida võivad nii lapsed kui vanemad, vanavanematest rääkimata.

Ootamas on raamatukorv, kust oma käega vaatamist võib valida. Sealt leiab Koolibri kirjastuse raamatud "Päev meie kodus" ja "Aasta meie kodus", samuti Indrek Koffi ja Ulla Saare "Ilusti". Viimasena mainitu on eluterve naljasoonega räägitud pildilugu kahest lapsest, kes ühel päeval kõik hästi ilusasti teevad.

Mürakarukoolis õppemaksu ei ole. Kaasa tasuks võtta vahetusjalatsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles