Festivalilt naasnud Elise laulab kõigile emadele

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu tütarlastekoor Elise käis koos Saaremaa poistekooriga festivalireisil Horvaatias ja vaatas üle ka sealsed vaatamisväärsused.
Pärnu tütarlastekoor Elise käis koos Saaremaa poistekooriga festivalireisil Horvaatias ja vaatas üle ka sealsed vaatamisväärsused. Foto: Erakogu

Pärnu tütarlastekoor Elise lõpetab oma 26. hooaja pühapäeval kodulinnas Pärnu Eliisabeti kirikus emadepäeva kontserdiga, kuhu on oodatud kõik koorimuusikasõbrad.

Dirigent Kai-Tõe Ellermaa sõnutsi käis koor aprillis laulureisil Horvaatias ja osales 6. Istra muusika festivalil koos oma sõpruskoori, Saaremaa poistekooriga. Aasta varem käisid kaks koori kontserdireisil Lapimaal ja esinesid Rovaniemis ja Sodankyläs. Läinud nädalavahetusel olid Pärnu neiud taas saarlastel külas, kuna Saaremaa poistekoor tähistas oma 30. sünnipäeva ja Elise astus kontserdil üles külaliskollektiivina.

Ellermaa rääkis, et tänavukevadine festival viis neid Istra poolsaarel asuvasse 17 000 elaniku ja 2000 aasta vanuse ajalooga Poreči linna, mis itaalia keeles kannab nime Parenzo, kuna itaalia keel on Horvaatias teine ametlik keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles