Klubis Tempel astub üles Eesti Laulu poolfinalist sõpradega Pärnust ja Soomest

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti-Austraalia sõprusbänd The Jingles.
Eesti-Austraalia sõprusbänd The Jingles. Foto: Erakogu

Pärnu kultuuriklubis Tempel saab täna õhtul kuulata Eesti Laulu poolfinaalis üles astunud Eesti-Austraalia sõprusbändi The Jingles. Trummar Rauno Vaheri sõnul on kontserdile oodatud kõik, keda ühendab armastus 60–70ndate rokk-, reagge- ja funk-muusika vastu.

"Oleme kamp mahedaid muusikuid, kellele meeldib gruuvida, rokkida, mängida ja puhata. Oleme muretud nagu meie muusikagi ja toome oma loominguga südamerahu kõigile, kes seda otsivad," lubas Vaher.

The Jingles’i kõrval astuvad täna üles Pärnumaa parima noortebändi tiitlit omav indie-pop-kollektiiv Steps To Synapse, atmosfäärilise instrumentaalmuusika ja reggae-särtsu piirimail kohtuv LYND Pärnust ning Soome bänd The Mattoid, kelle muusikat on raske kirjeldadagi. Nagu nad end ise tutvustavad: kujutage ette, kui Pavarotti kohtuks Staliniga, sellest sünniks midagi enneolematut – õudus ja harmoonia.

Kultuuriklubi Tempel eestvedaja Andres Tölbi sõnutsi on The Jingles ja sõbrad ühtlasi sissejuhatus mahukale ja mitmekülgsele maikuu programmile, mis pakub elamusi igal nädalal kahel kuni neljal õhtul. Järgmisena astub pühapäeval Templis üles Louie Digman, teisipäeval vaadatakse ühiselt Eurovisiooni ja neljapäeval näeb kultuuriklubis koreograaf Evelyn Uisu tantsuetendust "Siselend Wiesbadeni".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles