Sindi paisu asemele tuleb lähiaastatel tehiskärestik

Kalev Vilgats
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tauno Jürgenstein (pildil vasakul) tegi ülevaate tehiskärestiku projekteerimisest, mida oli lähemalt vaatama tulnud algatusrühma “Sindi pais” eestvedaja Hans Soll.
Tauno Jürgenstein (pildil vasakul) tegi ülevaate tehiskärestiku projekteerimisest, mida oli lähemalt vaatama tulnud algatusrühma “Sindi pais” eestvedaja Hans Soll. Foto: Mailiis Ollino

Reedel toimus algatusrühma “Sindi pais” eestvõttel Sindi forellikasvanduses ümarlaud, millel arutati Pärnu jõe ja kogu jõgikonna arendustegevust.

Üle paarikümnele kalandushuvilisele edastas algatusrühma eestvedaja Hans Soll tervitused vetejumal Neptunilt, kes lubanud alluda kõigile teraapilistele ettekirjutustele, mis Pärnu jõe suhtes tehakse.

EELK peapiiskop emeritus Andres Põder kutsus üles osutama halastust kaladele, kes tegid ebakalalikke pingutusi, et Sindi paisust üles saada, ja aidata kaasa, et see neil õnnestuks. Põder soovis jõudu kõigile, kes ses pühas ürituses käed külge panevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles