Noored purjetajad jätsid seitse auhinda koju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu rahvusvahelisel Kevadregatil teenisid kodulinna sportlased viis esimese, kaks teise ja kaks kolmanda koha auhinda.

Kolmepäevasel võistupurjetamisel valdavalt nõrgapoolsetes tuultes selgitati kaheksa sõiduga paremus viies arvestuses. Laser 4,7 klassis pani Pärnu jahtklubi treenerite kasvandik Keith Luur oma paremuse taas veenva ülekaaluga maksma. Teise koha sai Melvin Aasav Tallinna jahtklubist ja kolmas oli Agija Elerte Lätist.

Zoom8-klassis tuli võitjaks pealinna neiu Mari-Ann Raud, talle järgnesid meie purjetajad Reti Safin ja Daniel Gansen. Klassis Laser Radial oli parim pärnakas Karsten Holter, teiseks tuli Kaspar Treimuth Tallinna jahtklubist ja kolmanda auhinna pälvis võitja klubikaaslane Rasmus Maalinn. Kuni 15aastaste roolimeeste võistlusel Optimist-klassi paatidel käis kõigis sõitudes põnev esikohaheitlus kahe piiga vahel. Avapäeva järel liidrirolli haaranud 11aastane pärnulanna Angeliina Maria Isabel Õunap pidi lõpuks tunnistama aasta vanema lõunanaabri Agate Einause ülinappi paremust. Kolmanda auhinna viis Rico Robert Alliksoon Saaremaale. Meie poistest sai Romi Safin seitsmenda ja Karel Ratnik kümnenda tulemuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles