Laskem ka naistel elada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nüüdseks juba kulunud tunnuslause “Pärnu – ela või ise” võeti kasutusele 2008. aastal. Uusi tunnuslauseid saab esitada kuni 23. maini. Laskem fantaasial lennata! Lihtsam lahendus oleks vana varianti pisut uuendada: “Elagem ise ja laskem ka naistel elada!”. Mida ma sellega silmas pean? Ikka naisteranda, kus naiste meelehärmiks rajatakse rannaliivale vutiväljakud.

Täpsed pallilöögid päevitavate naiste suunas olevat auhinnalised. Kellel rohkem tabamusi, selle võit. Auhinnaks vaba läbipääs naisterannas päevitavate kaunitaride vahelt otse Liivi lahe voogudesse, kusjuures aadamaülikonnas. Romantiline?

Ometi ei meeldi see mitte üks põrm vanematele daamidele, kelle reaktsioon ja jalgade väledus pole enam esmaklassilised, nad lihtsalt ei jõua liivaluidete vahel palli eest ära põigata. Vaevalt neil õnnestub palli tagasi sööta või peaga palli põrgatada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles