Ettevõtlik gümnasist avab pakendivaba poe

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõprade Johanna Maria Tõugu ja Silver Smeljanski pakendivabast poest saab oma purgiga minna ostma nii kartulikrõpse kui näokreemi.
Sõprade Johanna Maria Tõugu ja Silver Smeljanski pakendivabast poest saab oma purgiga minna ostma nii kartulikrõpse kui näokreemi. Foto: Urmas Luik

Sõbrad Johanna Maria Tõugu ja Silver Smeljanski avavad mai lõpus Pärnus poe, kust saab kõikvõimalikke produkte osta pakendivabalt. Idee autor Tõugu on alles gümnasist.

Mai lõpus Kuninga tänaval uksed avava Palja Pala pood erineb tavapärastest, sest seal ei müüda plastpakendis kaupa. Toiduaineid, kosmeetikat ja pesuaineid saab osta kaalukaubana või äärmisel juhul klaaspakendis. “Klaaspakendis on valdavalt joogid,” rääkis Smeljanski.

Tulevastel kundedel tuleb pakendivabasse poodi ostma minna, oma anum kaasas, või poest klaaskonteiner või paberkott osta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles