Galerii: Pärnakad lõid värava, kuid kaotasid ikkagi

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel õnnestus Pärnu linnameeskonnal pärast kahekuulist väravapõuda skoorida Tartu JK Tammeka vastu, kuid vastu tuli võtta ikkagi 1:2 kaotus.

Reede õhtul Tartu Tamme staadionil peetud kohtumises läks kodumeeskond juhtima 42. minuti penaltist, mille realiseeris Kristjan Tiirik.

Teise poolaja 64. minutil viigistas seisu Henri Hanson. Punktilisa pärnakad siiski ei saanud, sest kaheksa minutit hiljem lõi Tristan Koskor tartlaste võiduvärava.

Viimati sahistasid pärnakad vastaste võrku 12. märtsil 1:4 kaotusmängus Sillamäe Kalevi vastu.

Muljetavaldavat hooaega tegev Tammeka on 18 punktiga 12 kohtumisest turniiritabelis viies. Pärnakad on saanud sama arvu mängude juures vaid ühe võidu ja on jätkuvalt kümne meeskonna seas eelviimased.

Juba teisipäeval on linnameeskonna vastaseks võõrsil Nõmme Kalju, kes asub meistriliiga liidri Tallinna FC Levadia järel turniiritabelis teisel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles