Kutsehariduskeskuse sõiduautotehnikud said kutsevõistlusTel teise koha

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SA Innove

Eile Pärnus lõppenud sõiduautotehnikute kutsemeistrivõistlustel tunnistati teise koha vääriliseks Pärnumaa kutsehariduskeskuse õppurite Marek BerggrünfeldI ja Daniil Rapatski sooritus.

Esikoha noppisid Tartu kutsehariduskeskuse ja kolmanda koha Kuressaare ametikooli sõiduautotehnikud.

Kutsevõistlusel remonditi nii sisepõlemismootoreid kui veermikke.

Kohtunikekogu sõnul oli tänavuste võistlejate tase hea, kuid paremad oskused võiksid olla elektrisüsteemi, mootori ja uute lahenduste tundmisel, aga ka individuaalse ja meeskonnatöö planeerimisel, vahendas sihtasutus Innove.

Pärnumaa kutsehariduskeskuse kutseõpetaja ja võistluse peakohtuniku Priit Auväärti kogemuse põhjal on tööandjate huvi kooli lõpetavate sõiduautotehnikute vastu suur.

„Näiteks Pärnus on tööandjad huvitatud koolile uute lahenduste tutvustamisest, kutsevõistluste toetamisest ja võistlustulemustest. Seega on tööandjad meie õppurite heast tasemest teadlikud,“ märkis Auväärt. Ta nentis, et koolide ja ettevõtjate koostöö erineb piirkonniti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles