Galerii: PJK kostitas Levadiat väravasajuga

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti naiste jalgpallimeistrivõistlustel võõrustas Pärnu jalgpalliklubi naiskond täna Raeküla staadionil liidrite duellis Tallinna FC Levadiat ja võttis ülekaaluka 11:1 võidu.

Kuigi kokku said liigas täiseduga liidrikohta jagavad naiskonnad, tegid pärnulannad sotid selgeks juba esimesel poolajal, mille nad võitsid 6:0.

Oma auvärava lõid tallinlannad kohe teise poolaja algul.

PJK poolt lõid täna kolm väravat Anastassia Morkovkina ja Anastasija-Grazyna Shcherbachenia, kaks korda oli täpne Ulrika Tülp ja korra skoorisid Kristina Bannikova, Margarita Matjuhhova ja Merily Toom.

PJK naiskond tõusis nüüd meistriliiga ainuliidriks 18 punktiga kuuest mängust. Pärnulannade väravate vahe on 44:1. Tallinna FC Flora ja Tallinna FC Levadia jagavad 15 punktiga teist-kolmandat kohta.

Järgmisel laupäeval kohtub Pärnu naiskond Kambja staadionil Tartu SK 10 Premiumiga, kes on kaheksa naiskonna seas eelviimane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles