Uskumatud numbrid 11:1!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Levadia kaitsjad ja väravavaht Marina Karžetskaja olid laupäeval pärnakate rünnakute tõrjumisega püstihädas ja said suureskoorilise kaotuse.
Tallinna Levadia kaitsjad ja väravavaht Marina Karžetskaja olid laupäeval pärnakate rünnakute tõrjumisega püstihädas ja said suureskoorilise kaotuse. Foto: Urmas Luik

Kui mõne kuu eest ootas Pärnu jalgpalliklubi naiskonna treener Jüri Saar rasket hooaega, näitab laupäevane 11:1 võit teise tiitlipretendendi Tallinna FC Levadia üle, et jalgpallimeistrivõistlustel võimutsevad pärnakad.

PJK andis tormihoiatuse kohe mängu algul, kui juhtis kuuendaks minutiks Anastasija-Grazyna Shcherbachenia kahest väravast 2:0. Kokku skooris valgevenelanna kolm korda nagu teinegi ründaja Anastassia Morkovkina. Kaks korda sahistas vastaste võrku vahetusest sekkunud Ulrika Tülp ja korra skoorisid Kristina Bannikova, Margarita Matjuhhova ja Merily Toom.

Mängupilt üllatas mõlemat naiskonda

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles