Tallinna väravas avab uksed uus söögikoht

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna värava kohal paiknevale terrassile tulid juba eile uudistama lootusrikkad Soome turistid, ruumidest kostis töömeeste haamrilööke.
Tallinna värava kohal paiknevale terrassile tulid juba eile uudistama lootusrikkad Soome turistid, ruumidest kostis töömeeste haamrilööke. Foto: Mailiis Ollino

Sel suvel saab Pärnus üle tüki aja taas Tallinna väravas keha kinnitada, seal söögikohta pidama hakkav ettevõtja Meeri Leheste loodab ajaloolise koha uksed avada juba juuni esimesel nädalal.

Möödunud nädalal kinnitas linnavalitsus, et parima pakkumise Tallinna värava baariruumidele esitas ettevõtja Meeri Leheste. Nüüdseks on lepingud Leheste ütlust mööda allkirjastatud ja söögikoha avamise plaan kindel. Üürihinnaks kujunes 5001 eurot aastas.

“Linn tahtis, et keegi lõpuks seal tegutsema asuks,” arvas Leheste, kelle hinnangul on üür varasemaga võrreldes soodne. Näiteks 2012. aastal leidus rentnik, kes käis välja aastas 12 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles