Heitjad särasid Balti matšil

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emely Karhu
Emely Karhu Foto: PP

Nädalavahetusel Leedus Alytuses peetud heitealade Balti maavõistlusel võitnud Eesti koondisse kuulunud pärnakad püstitasid ridamisi isiklikke rekordeid.

Niidupargi kergejõustikuklubi treener Mihkel Lembit tõstis oma õpilastest eraldi esile Emely Karhut, kes B-klassi neiuna pidi võistlema endast kaks aastat vanemate konkurentidega. Karhu püstitas kolmekilogrammist vasarat heites isikliku rekordi 51.31 ja sai sellega teise koha. Ketast heitis Karhu vanemate neidudega konkureerides 35.56 ja oli sellega kolmas.

Hea võistluse tegid Leedus ka Toomas Tankler ja Mihkel Lepaste. Mõlemad püstitasid vasaraheites isikliku rekordi. Tankler oli kuni 20aastaste noormeeste seas 61.90ga teine ja Lepaste kuni 18aastaste seas 54.94ga kolmas. Lembit kiitis Herman Möldrit, kes püstitas vasaraheites samuti isikliku rekordi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles