Paikuse endurol kihutavad nelja riigi motomehed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel saavad tehnikaspordifännid Paikuse ümbruse metsades ja rabades nautida Eesti, Läti, Leedu ja Soome motosportlaste medalijahti mitmepäevasõidu Eesti ja Balti meistrivõistlustel.

Kahepäevane võidukihutamine saab alguse homme keskpäeval, kui mootorratturid stardivad Paikuse spordihoone juurest kahe kaupa 60 kilomeetri pikkusele ringile. Esimene kiiruskatse on Seljametsas kolme kilomeetri pikkusel krossirajal ja seejärel pannakse meeste võimed proovile turbarabas, kus pehmel pinnasel tuleb aja peale kihutada ligikaudu kaheksa kilomeetrit.

“Juba 35. korda toimuval Paikuse endurol sõidetakse suures osas rajal, mida kasutasime eelmisel aastal, välja arvatud ekstreemkatse Seljametsas,” rääkis peakohtunik Sulev Tõnisson. “Pealtvaatajail soovitan kindlasti minna Reiu liivakarjääri lähedale maha märgitud endurotestile, kus võidusõitjad saavad oma meisterlikkust üsna ekstreemsetes oludes demonstreerida.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles