Tegusad naised korraldavad tänavafestivali

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnakad Liis Luik ja Andra Kalda loodavad, et ülejärgmisel pühapäeval keeb Kalamehe tänaval elu ja kogukonnafestivalil osalevad aktiivselt naabridki.
Pärnakad Liis Luik ja Andra Kalda loodavad, et ülejärgmisel pühapäeval keeb Kalamehe tänaval elu ja kogukonnafestivalil osalevad aktiivselt naabridki. Foto: Urmas Luik

Pärnulannad Liis Luik ja Andra Kalda korraldavad 29. mail kogukonnafestivali Kalamehe Pühapäev, et elavdada kodutänava elu täikade, õuekohvikute ja muude lõbustustega.

Riia maantee varju jääv Kalamehe tänav asub kõrvalises, kuid armsas kandis. Lähedal on kesklinn, koolid, poed ja spordirada. Siinsed asukad, joogaõpetaja Luik ja toidustilist Kalda naudivad alatihti päikesepaistet mõnusas ja avaras kortermaja sisehoovis.

Luige sõnutsi tuli kogukonnaürituse idee soovist midagi piirkonnas ära teha. “Saime Andraga aru, et meis mõlemas on pikalt küpsenud idee midagi sellist korraldada,” rääkis ta. “Tegelikult algas kõik lihtsast soovist korraldada üks täika.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles