Pärnu kunstide maja õpilased võistlesid Poolas

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kunstide maja.
Pärnu kunstide maja. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu kunstide maja õpilased osalesid Poolas Częstochowas 25. rahvusvahelisel noorte muusika- ja tantsukonkursil "Majowa Nutka 2016", kus saavutasid häid tulemusi.

Konkursil osales klaverisolist Elizaveta Dmitrijeva, kelle juhendaja on Jelena Potštar, ning kitarrisolist Violeta Škljar, keda juhendab Valeri Trahhatšjov. Võisteldi nii individuaalselt kui duona ja mõlemas kategoorias saavutati auhinnalised kohad.

Individuaalselt saavutas Violeta Škljar teise ja Elizaveta Dmitrijeva esimese koha. Koos esitasid noored instrumentalistid pala klaverile ja kitarrile, millega saavutasid teise koha.

Juuni lõpus on õpilasi ees ootamas konkurss "Kuldsed talendid kuldses Prahas", kus on esindatud kõik Pärnu kunstide majas õpetatavad erialad: muusika, teater ja tants ning konkursil osaleb 63 inimest, õpilased koos õpetajatega, kes hõivavad lennukist kolmandiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles