Mürakarukoolis heliseb suvekell

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnu keskraamatukogu

Kolmapäeval, 25. mail heliseb mürakarukooli suvekell. Oodatud on kõik need väikesed poisid ja tüdrukud, kes läbi sügise, talve ja kevade keskraamatukogu saalis uusi tarkusi õppinud. Kaasa mängima võivad tulla needki poolteise kuni nelja aasta vanused põnnid, kes mürakarukoolist varem kuulnud pole.

Koos õpetaja Katrin Hildunen-Alvelaga lauldakse läbi armsaks saanud laulud ja tehakse muusikat mitme pilliga. Meelde tuletatakse näpu- ja liikumismängud ning loomingulised nipid-trikid, mis päeva rõõmsaks ja maailma põnevaks teevad.

Raamatukorvis leidub raamatuid, kust ka nõudliku maitsega pisipõnn vaatamisväärseid pilte-lugusid leiab. Peale selle on teisel korrusel ootamas Jutukarude laev ja palju raamatutegelasi igas mõõdus kaante vahel, nukkudena riiulitel piilumas ja eraldi piltidena värvimishuvilisi lapsi ootamas.

Mürakarukoolis õppemaksu ei ole. Hoogsa liikumise tarvis tasuks saali kaasa võtta vahetusjalatsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles