Kirikus kõlab päikesetõusumuusika

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglissarve ja kitarri duetti ei kuule kontsertidel just sageli, Heli Ernits ja Kirill Ogorodnikov pakuvad laupäeval selleks hea võimaluse.
Inglissarve ja kitarri duetti ei kuule kontsertidel just sageli, Heli Ernits ja Kirill Ogorodnikov pakuvad laupäeval selleks hea võimaluse. Foto: Erakogu

Laupäeval annavad Heli Ernits (inglissarv) ja Kirill Ogorodnikov (kitarr) Eliisabeti kirikus kontserdi "Laulud päikesetõusul".

Inglissarve ja klassikalise kitarri duo on kooslus, mida muusikamaailmas kohtab harva. Instrumentide kõlaline sobivus ja noorte professionaalsete muusikute interpretatsioon pakuvad erilise muusikaelamuse. Kaks mahedakõlalist instrumenti esitavad kontserdikavas teoseid Eesti, Hispaania ja Kuuba päritolu heliloojatelt.

Heli Ernits on lõpetanud oboe eriala bakalaureuseõppe Karlsruhe muusikakõrgkoolis ning bakalaureuse- ja magistriõppe Eesti muusika- ja teatriakadeemias. Ta töötab ERSOs orkestrandina, on puhkpillikvinteti Estica asutajaliige ja tegutseb aktiivselt kammermuusikuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles