Taxify värbab eraisikuid taksojuhtide raevu kiuste

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GoTakso esindaja Iti Sipelgas on Taxify tegevusega rahulolematu ja päris linnavõimult ning politseilt aru, neil on aga käed seni seotud, kuni ühistranspordiseadus pole ajakohane.
GoTakso esindaja Iti Sipelgas on Taxify tegevusega rahulolematu ja päris linnavõimult ning politseilt aru, neil on aga käed seni seotud, kuni ühistranspordiseadus pole ajakohane. Foto: Urmas Luik

Kui nädal tagasi hirmutas Pärnu taksojuhte jagamisteenuse võimalik jõudmine suvepealinna, on Taxify nüüd alustanud ka eraisikutest autojuhtide otsimist, et suvel paarikümne sohvriga turule tulla. Taksofirmad küsivad politseilt ja linnavõimult, kas tegevus on legaalne.

Kui GoTakso esindaja Iti Sipelgas kuulis Taxify püüdlustest, võttis ta kohe ühendust politsei ja linnavalitsusega. “Ettevõte kutsus üles leidma Pärnus autojuhte, kes hakkaksid pakkuma sõidujagamisteenust. Kolmapäeval kohtuti huvilistega,” teadis ta.

Värbamine või turu-uuring?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles