Indie-folkbänd Estbel jõuab tuuriga Pärnu

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ja Belgia juurtega indie-folkbänd Estbel annab kahel järgneval nädalal viis kevadehõngulist kontserti Tallinnas, Pärnus, Viljandis, Tartus ja Võrus ning maandub sel pühapäeval kultuuriklubis Tempel.
Eesti ja Belgia juurtega indie-folkbänd Estbel annab kahel järgneval nädalal viis kevadehõngulist kontserti Tallinnas, Pärnus, Viljandis, Tartus ja Võrus ning maandub sel pühapäeval kultuuriklubis Tempel. Foto: Erakogu

Eesti ja Belgia juurtega indie-folkbänd Estbel annab kahel järgneval nädalal viis kevadehõngulist kontserti Tallinnas, Pärnus, Viljandis, Tartus ja Võrus ja esineb sel pühapäeval kultuuriklubis Tempel.

Estbelile panid aluse Leana Vapper-Dhoore ja Hartwin Dhoore, kes kohtusid aastaid tagasi Belgias ja hakkasid koos musitseerima. Praeguseks on Saaremaa tüdruk andeka flaami akordionisti oma kodusaarele meelitanud ja nüüd antakse uuel kodumaal oma esimene kontserttuur.

Nii saavad täienenud ansamblis kokku Eesti juurtega põhjamaised unistajad Leana ja Sänni ning Belgiast pärit vennad Hartwin ja Ward, keda Lääne-Euroopa publik teab peamiselt kui kaht kolmandikku ansamblist Trio Dhoore.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles