Jaansoni jooksu raames toimub esmakordselt noortejooks

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Jaansoni kahe silla jooksu start.
Jüri Jaansoni kahe silla jooksu start. Foto: Urmas Luik

Septembri alguses Jüri Jaansoni kahe silla jooksu raames korraldatakse esimene 10-21aastastele spordisõpradele mõeldud noortejooks, mis kaasab eagruppi, kes viimasel ajal on spordiradadelt pigem kõrvale jäänud.

Spordiürituse peakorraldaja Vahur Mäe märkis, et selle distantsi lisamise mõte on korraldajail meeles mõlkunud aastaid ja nüüd on õige aeg idee teostada.

„Näeme, et hapras vanuses ja paljude valikute ees noored ei ole spordisündmuste aktiivsed külastajad. Just seetõttu võtame oma missioonina teismeliste ja veidi vanemate noorte kaasamist kahe silla jooksu kavva. Pakume neile võimetekohast valikut, huvitavat rada ja mitmekesist programmi,“ rääkis Mäe.

Noortejooksud stardivad 3. septembril kell 15 Endla teatri eest Vaasa pargist ja jooksjad saavad end proovile panna kolmekilomeetrisel ranna piirkonnas kulgeval rajal. Noortejooksu võistluskeskuse stardi- ja finišiala kattub terviklikult järgmisel päeval toimuva kahe silla jooksu omaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles