Eesti karikas on Pärnu sõudeklubi riiulil

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõudmine.
Sõudmine. Foto: Raigo Pajula

Tavakohaselt Eesti sõudehooaja suurema avavõistlusena Pärnus peetud klubide karikavõistlused võitis ülekaalukalt 171 punktiga Pärnu sõudeklubi, järgnesid 120 punktiga vastaskaldal tegutsev Pärnu SK Kalev ja 73 punkti kogunud Viljandi SK.

Tähelepanu keskpunktis ja noortele eeskujuks olid hiljuti Euroopa meistreiks kroonitud Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä. Neist viljandlane Taimsoo sõitis seekord ühepaadil ning muidugi võitis kümne sekundiga tallinlaste Martin Kivilo ja Oskar Kuzmini ees. A-klassi parim oli narvalane Mihhail Kuštein.

Allar Raja sai Pärnu Kalevi paarisaerulisse neljapaati kaaslasteks Eesti koondise programmis treeninud Geir Suursilla, Joosep Laose ja Sten-Erik Andersoni ning nad osutusid sitkemateks kui Pärnu SK nelik Tõnu Endrekson, Andrei Jämsä, Arnold Sanglepp ja Andrus Sabiin. Kolmaski koht kuulus Pärnu sõudeklubi meestele Erik Amorile, Lauri Õnnikule, Sten Villmannile ja Martin Absalonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles